Προφίλ

Πρωτοπορία στον χώρο των κοσμικών, κοινωνικών κι εταιρικών δεξιώσεων που ξεχωρίζουν. Μοναδικές προτάσεις από έμπειρους επαγγελματίες που στέκονται δίπλα σας στις όμορφες, μοναδικές και κρίσιμες στιγμές της ζωής σας.Με υποδομή, κατάρτιση, εμπειρία, διάθεση και ιδέες και πάντα σε τιμές προσαρμοσμένες σε κάθε γούστο, απαίτηση και δυνατότητα. Ένα φυσικό σκηνικό «φιλοξενίας» που αγκαλιάζει την εκδήλωσή σας και την αναδεικνύει σε γεγονός αξέχαστο.

Προσωπικό εξειδικευμένο, έμπειρο και διαθέσιμο να σας παρέχει αξεπέραστες υπηρεσίες με τις αρχές της ευγένειας, της προθυμίας, της αμεσότητας και της διακριτικότητας. Επιλεγμένη ποικιλία σε menu, σερβιριζόμενα ή buffet, με δυνατότητα ανάπτυξης της εκδήλωσής σας στον ειδικό χώρο υποδοχής, χορού και ορχήστρας.

Στα ίχνη της παράδοσης από το 1840, υψηλό prestige, ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, αυτονομία του χώρου, υπευθυνότητα στο service είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας στον «Κτήμα Νερόμυλος». Σε μια γη προικισμένη, με θέα τον Ταύγετο με την αύρα του Μυστρά και την φήμη της Σπάρτης σας υποδεχόμαστε... Η ατμόσφαιρα, το ύφος και η φροντίδα που χαρακτηρίζουν τον χώρο και τις υπηρεσίες καθιστούν το «Κτήμα Νερόμυλος» μοναδικό «φυσικό σκηνικό» που αγκαλιάζει και αναδεικνύει κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα.